HubSpot, Markkinointi

HubSpot Certified. Check.

Tänään yksi mielenkiintoinen tehtävä suoritettu. Minusta tuli HubSpot Certified!

Jani Aaltonen BubSo
HubSpot on yksi maailman suurimmista markkinoinnin automaatiojärjestelmistä. Olemme suomessa yksi HubSpot-partneri ja nyt virallisesti myös certifioitu. HubSpotilla homma menee seuraavasti:
Sinulla tulee olla riittävästi asiakkaita, jotta yrityksesi saa oheisen badgen. Sertifikaatteja on 4 (hopea, kulta, platina ja timantti). Suomessa on 2 kultatason partneria me www.salescommunications.fi ja www.vipunet.com/fi. Kultatason partnerilla on tyypillisesti useita asiakkaita ja he ovat myös tyytyväisiä partneriinsa, koska yhtenä määritelmänä on asiakkaiden sopimusten kuukausittainen arvo, ei niinkään myynti. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaiden tulee olla tyytyväisiä ja partnerin tulee olla hyvä niin, että asiakastyytyväisyys kunnossa. Whooooo Whooo! Tämä on siis kunnossa.

HubSpot certification

Lisäksi henkilökunnan tulee suorittaa testit joilla todennetaan osaaminen teoreettisella tasolla. Koe perustuu inbound-markkinoinnin ymmärtämiseen sekä ohjelmiston käyttön osaamiseen. Tämä ei kuitenkaan vielä riitä. Osaaminen tulee todentaa oikeasti käytännön kautta. Jokainen oheisen sertifikaatin saanut on todistanut osaamisensa markkinoinnin saralla ja saanut myös tuloksia. Tuloksia mitataan lukioiden määrällä sekä kyvyllä konvertoida liidejä. Eli, siis varsin kattava setti. Käy lukemassa lisää kumppaneista.

Varaa aika HubSpot demolle

Normaali

Vastaa