Markkinointi

Muutoksia blogiin – janiaaltonen.net muuttuu

Perustin tämän blogin 2012 aluksi kokeiluksi ja sitten kanavaksi välittää tietoa inbound-markkinoinnista sekä kanavaksi liidien generointia varten. Suuria onnistumisia on ollut matkan varrella ja janiaaltonen.net on tuottanut Sales Communicationssille kymmeniä uusia kontakteja sekä asiakkaita. Blogi löytyy hyvin Googlesta ja sosiaalisesta mediasta ja on siten toiminut erinomaisena esimerkkinä blogista joka generoi liidejä myynnille. Viime syksynä aloitimme bloggaamaan www.salescommunications.fi– sivustolla samoista aiheista ja tämä blogi joutui tilanteeseen, jossa samat aiheet pyörivät molemmissa ja näin ollen aikani ei riittänyt molempien blogien ylläpitämiseen.

En oikein keksinyt mitä tälle blogille tekisin ja siksi alkuvuosi on ollut julkaisujen suhteen hiljainen. Nyt aikani pohdittuani päätän jatkaa tämän blogin kirjoittamista. Olen päättänyt tehdä janiaaltonen.netistä blogin, joka kertoo yrittämisestä. Minulla on aiheesta nyt 13-vuoden kokemus ja haluan nyt tarjota mahdollisuuden tirkistellä yrittäjän elämää. Elämää, joka ei ole lineaarinen ja joka sisältää suuria mahdollisuuksia, riskejä, työtä, epäonnistumisia ja suuria onnistumisia. Elämää, jota olen saanut elää vapaana toteuttaakseni omia idoitani ja unelmiani. Laskin, että viimeisen 10 vuoden aikana se on tuottanut työtä noin yli 100:lle ihmiselle sekä rahassa mitattunua ollut sellainen 8 miljoonan euron matka.

Tässä blogissa on jatkossa mahdollista seurata yrittäjän elämää ja todellisuutta. Olen sen verran monessa tilanteessa ollut ja haluan kertoa mitä yrittämiseen kuuluu minun kohdallani. Kuinka asiat syntyvät, miten yrityksen asiat toteutetaan ja kerron myös niistä todellisista haasteista, jota tähän itse valitsemaani työmuotoon sisältyy. Kaikki mitä blogissani käsittelen on totta ja minulle tapahtunut tai tapahtumassa. Perustin ensimmäisen yrityksen noin vuonna -95 ja työelämän aloitin 9-vuotiaana Lahdessa lehtienjakajana. Tällä matkalla olen toiminut tiskijukkana, hiihtopummina, tarjoilijana, baarimikkona, radio NRJ:n juontajana, tuottajana ja musiikkipäällikkönä. Kiss FM:llä ohjelmajohtajana ja Radio Cityssä tuunaamassa silloista strategiaa (nykyinen logo on Aaltonen & Yrjölän käsialaa). Brändikonsulttina, mediamyyjänä, ravintolakonsulttina, tapahtumajärjestäjänä sekä 5,5- vuotta Applen Sertifioituna valmentajana. 2003 perustin Axession Finland Oy:n joka oli aikamoinen menestys B2B-myynnin tukena. 2012 perustin Aaltonen & Yrjölä Sales Communicationsin yhdessä Tomi Yrjölän kanssa. Yritys on ollut sekin aikamoinen menestys. Lisää yrityksiä ja projekteja on tulossa ihan varmasti. Blogissa kaikki menestyksestä konkurssinpelkoiseen paniikkihäiriöön.

Kiitos, että olet ollut kanssani tähän saakka. Markkinointiaiheet jatkuu Sales Communicationsin puolella blogina sekä podcastineinä. Täällä jatkossa Yrittäjän Elämä ja Todellisuus.

kasvupodcast

Normaali

Vastaa