Uncategorized

Syksyn myynti käyntiin

20130801-204616.jpg

Suomalainen lomakausi alkaa olla finaalissa. Nyt on aika varmistaa syksyn myynti ja aktiivisuus. Moni organisaatio herää lomakoomasta. Laskutus on ollut seis viimeiset 4 viikkoa, lomarahat on maksettu ja kassa huutaa hallelujaa. Nyt on aika tehdä jotain.

B2B-yritys saa aktiivisuuden ylös kun johtaminen on kunnossa ja oikeat välineet tuotannossa. Johtajan ensimmäinen tehtävä on varmistaa, että määrä on kunnossa. Siis tarpeeksi asiakaskontakteja.

Ostaminen on kuitenkin muuttunut. Moni päättäjä hakee verkosta tietoa päätöksenteon tueksi. Verkossa näkyminen oikeiden asioiden tiimolta auttaa myyntiä tehostamaan omaa määräänsä. Nyt on aika aktiivisen kontaktoinnin rinnalle nostaa myös oikea sisältö joka kiinnostaa potentiaalista asiakastasi.

Meillä on tulossa aiheesta seminaari. Osallistu. Se on ilmaista ja järkevää.

osallistu tästä

Normaali

Vastaa