Ostin osakkuuden yhtiöstä

Alan olemaan kohta sarjayrittäjää muistuttava monen asian mies;) Ostin Ilona Rauhalalta 50% osuuden Palomacorento Oy:stä www.palomacorento.fi. Yhtiö tuottaa valmennuspalveluita yrityksille. Olemme Ilonan kanssa tehneet paljon töitä yhdessä ja olen saanut läheltä seurata kuinka Palomacorento rakensi verkkoon myyntikanavan jonka avulla Palomacorennosta tuli varsin merkittävä tapaus Inbound-markkinoinnin saralla. HubSpot teki meidän yhteisestä tempauksesta myös noteerauksen kansainvälisesti. Tsekkaa: http://offers.hubspot.com/nordics/inbound-marketing-campaign.

Mielenkiintoiseksi yhtiön tekee myös www.eronkeskellä.fi– sivusto. Sivusto on startup-vaiheessa ja on suunnattu kaikille ihmisille joita avioero koskettaa. Palvelusta saa verkon kautta apua ja tukea eron eri vaiheisiin. Käy tsekkaamassa.

Näin tänään! Verkossa on voimaa.

Katso myös miten Ilonalta sujui markkinoinnin automaation käyttöönotto.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s