Podcast on juttu

Aloimme kuukausi sitten työstämään Podcasteja ihan pelkästä halusta tuottaa sisältöjä mediaan, jossa emme ole olleet aikaisemmin. Tosin teimmehän me radiota 90-luvun puolesta välistä 2000-luvun alkuun. Ei tuo media ihan uusi ole. Kanava on.

Nyt kun Spotify ja Netflix yms. ovat vakiinnuttaneet paikkansa ja tilaamisesta on tullut mediankulutuksen valtavirtaa uskomme, että tilatuilla puheohjelmilla on tilausta. Lisäksi valtamedian tuottama ”virallinen”ohjelmavirta ei nykyaikana ole se ainoa media. Ruotsissa Podcastit ovat jo valtavirtaa. Podcastit ovat matkalla myös suomalaisiin kuulokkeisiin. Tässä linkki Kasvupodcastiin:

Tässä lisää trendistä.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s