Markkinointi, verkkosivut, web

Näin rakennat yrityksen verkkosivut välttäen raskaita päivitysprosesseja

Yritysten verkkosivuprosessit ovat aivan liian raskaita ja hitaita. Tämä on monessa yrityksessä vallitseva tilanne (ks. aikaisempi blogi aiheesta). Verkko on oma media. Oma. Sitä kautta yrityksesi löydetään. Sitä hallitset ja sen kautta vaikutat. Siksi verkon tulee olla parasta mitä voit tarjota.

Yritysten verkkosivujen tulee olla palvelu. Ei pelkkä tuote- ja palveluesite. Asiakkaasi hakiessa ratkaisua ongelmaansa hän ei ole kiinnostunut sinusta. Hän on kiinnostunut itsestään. Sinä voit palvella ja auttaa häntä.

Ohessa 3 asiaa, jotka pitämällä mielessä pääset pois isoista verkkohankkeista, pidät sisällön tuoreena ja asiakkaasi huomion itsessäsi.

Evoluutio on paras kehittäjä

Ei ole mitään järkeä aloittaa kaikkea alusta. Parasta on kun ajattelet että kehität sivuja jatkuvasti. Lisäät sen mikä puuttuu ja poistat sen mikä ei toimi. Kun tarvitset uuden etusivun teet uuden etusivun. Kun taas tarvitset lisää sivuja. Luot niitä.

Aloita pienellä ja kehitä

Uudistaminen on parempi aloittaa pienestä. Mieti mikä on asiakkaittesi kannalta tärkeää. Se ei välttämättä ole uudet sivut, se voi olla opas, laskeutumissivu, video yms. Jokin sellainen tieto, josta hän on kiinnostunut. Tee laskeutumissivu / kampanjasivu, jossa kerrot sen mikä on oleellista. Nosta sivu googlessa ylös luontaisissa hauissa ja mainonnan kautta. Samalla kohdennat markkinointisi ja tavoitat oikeat henkilöt.

Omaksu ZARAn strategia

Vaateketju Zaralla on erinomainen strategia. Jotain uutta 2 kertaa viikossa. Sovella Zaran strategiaa. Tuo joka viikko muutama uusi asia esim. blogi tai laskeutumissivu. Ajan kanssa sivuillasi on paljon sisältöä. Muista vähän päivässä on paljon viikossa ja todella paljon kuukaudessa.

Luo merkityksiä. Muulla ei ole kovinkaan paljon väliä.

Normaali

Vastaa