InBound 2014

Nyt perjantaina matka Inbound- tapahtumaan alkaa

Kuten lupasin pidän blogin lukijat ajantasalla HubSpotin InBound-tapahtuman tarjonnasta ja fiiliksistä. Tuon tietoa mitä inbound- markkinoinnin saralla tapahtuu kaikille. Seuraavasta viikosta tulee erittäin mielenkiintoinen. InBound- tapahtuma järjestetään Bostonissa USA:ssa ja noin 7500 inbound- markkinoijaa on rekisteröitynyt.

Ongelma: Vanhat verkkosivut puhuvat kaikille asiakkaille samalla tavalla.

Viime vuonna tapahtumassa julkistettiin uusi julkaisujärjestelmä verkkosivuille. HubSpot COS. Lyhenne tulee sanoista content optimization system. Tapaus oli sinällään mielenkiintoinen, koska perinteisesti verkkosivujen julkaisussa käytetään CMS:ää (Content Management System).  Näiden kahden ero on yksinkertaisesti tämä. CMS- järjestelmät ovat staattisia eivätkä mukaudu asiakkaan mukaan. Vanhat verkkosivut puhuvat kaikille asiakkaille samalla tavalla. Sivuille ei ole saatavissa persoonallisuutta tippaakaan. COS- järjestelmän avulla jokainen verkkosivu voidaan personoida osana markkinoinnin työkalua asiakkaasi mukaan. Voit nyt paremmin tuottaa merkityksellistä sisältöä asiakkaallesi ja nostaa asiakkaasi kiinnostunusta yritystäsi kohtaan. Haluat olla persoonallinen ja haluttu. Et kylmä, arrogantti ja merkityksetön.

COS- järjestelmän avulla jokainen verkkosivu voidaan personoida osana markkinoinnin työkalua asiakkaasi mukaan.

Tänä vuonna meitä varmasti odottaa lisää jotain uutta. Siitä olen varma.

Ohessa muutama video viime vuodelta. Kannattaa katsoa mistä HubSpotissa ja InBound- markkinoinnista on kyse. Perjantaina New York, Lauantaina History of Eagles ja Sunnuntaina Bostoniin.

Normaali

Vastaa