B2B, Lead Generation, Markkinointi, sisältömarkkinointi, Sosiaalinen media, trendit, twitter, web

Twitterin rooli B2B:ssä – 3 perustelua.


”Kuule mikä on sinun käsityksesi twitteristä?” Asiakkaani kysyi kesken palaverin. Hyvä pointti – ajattelin.

”Kaikki mediat joissa voit jakaa viestiäsi ovat hyviä medioita.” – tokaisin. Jäin kuitenkin pohtimaan asiaa ja tässä on tuloksia.

Ajatuksella: kaikki hyvin kunhan kohderyhmäsi näkee viestisi.

 

Twitter on yksi keskeisiä sosiaalisia medioita jotka ovat saavuttaneet suomessa ja maailmalla suuren roolin.

Perustelut twitterin käyttöön B2B:ssä

Sosiaalinen media toimii loistavana tiedonjako ja sitouttamiskanavana yritykselle kolmesta keskeisestä syystä.

  1. Voit kuunnella twitteriä helposti ja saat tietoa mistä puhutaan, mistä markkinat ovat kiinnostuneita ja millaiset aiheet herättävät keskustelua. Voit helposti hyödyntää tätä tietoa oman liiketoimintasi kehittämiseen. Saat aiheita omaan sisällöntuotantoosi ja ymmärrät asiakkaitasi paremmin
  2. Kun julkaiset kiinnostavaa sisältöä saat yleisöä viesteillesi. Kiinnostavaa sisältöä myös jaetaan eteenpäin ja näin voit laajentaa omaa sisältöäsi. Twitter generoi myös trafiikkia (liikennettä) sivuillesi sekä sisältöön jota haluat jakaa.
  3. Voit aloittaa dialogin asiakkaidesi kanssa. Mielenkiintoisia keskusteluja jaetaan eteenpäin ja kommentoidaan. Ihmiset joita et välttämättä tunne osallistuvat keskusteluun ja jakavat viestiäsi. Saat uusia kontakteja ja liidejä myynnillesi.

Itse käytän twitteriä, koska haluan saada omalle viestilleni mahdollisimman laajan lukijajoukon. Siis samalla tavalla kuin mediat toimivat. Ajatuksena on, että mitä enemmän saat lukijoita sitä enemmän teet kauppaa.

Monella johtajalla on ongelma. Ei osata suhtautua twitteriin kuten pitäisi. Tässä johtajalle muutama vinkki miten suhtautua markkinoinnin muutokseen.

Lataa vinkit twitterin käyttöön B2B:ssä




Normaali

Vastaa