B2B, Myynti, Telemarkkinointi

Myyjän maailma muuttui!

kokoajan koulusaava monsteriTuli tässä mieleen tarina.

TERVE.

Aikani on ohi. Olen kokoajan klousaava monsteri. Minua johdettiin ennen määrällä. Olin hevonen joka juoksi porkkana nenän edessä. “Käyntejä, käyntejä, käyntejä” huusi johtajani. Soita, clousaa… presentoi!!!! Kerro ominaisuuksista ja hyödyistä!! Clousaa clousaa… koukuta ja argumentoi västäväitteet. Asiakkaat ei ymmärrä ne on tyhmiä. No minä juoksen vielä enemmän kunnes minulta loppuu happi.

Yks’ kaks’ maailma muuttui. Se tapahtui samaan aikaan kun iPadien myynti ylitti pc- myynnin. Syksyllä 2013. Asiakkaani meni nettiin ja ei halunnut enää tavata minua. Hän halusi ensin ottaa selvää ja vasta sitten harkita kenen kanssa aloittaa keskustelun. Nyt ei piru enää auta presentoiminen kun you tube tekee sen tehokkaammin ja 24/7/365. Huh!

Nyt ei ole enää minun aikani. Asiakkaani eivät halua tavata minua. Kuulemma tietävät jo mitä on tarjolla. Mitä nyt?

Normaali

Vastaa