Lead Generation, Liidien tuottaminen, Liikelounas, Markkinointi, Some

LIIDIEN LAADULLA JA MÄÄRÄLLÄ ON MERKITYS

20130327-185456.jpg

Perinteinen tapa organisoida myynti usein tehoton. Muutu siis.

Tänään AXESSION liikelounaalla käsittelimme markkinointia ja B2B liidien generointia mielenkiintoisten ihmisten kanssa. Suomi on taantumassa ja moni miettii kuinka saadaan myyntiä tehostettua. Puhuimme paljon liidien laadusta ja määrästä. Yksi keskeisiä huomioita: messuihin ja suuriin tapahtumiin satsataan melko paljon ja niiden mitattavuus on huono. Kovinkaan moni ei tiedä paljonko investointi tuottaa ja mikä on yhden saadun liidin hinta. Mielenkiintoinen tilanne. Tätä tukee moni kansainvälinen tutkimus.

Lopeta huutaminen. Kaltaisiasi on jo liikaa.

Markkinoinnissa on käynnissä selvä käänne. Perinteinen ominaisuuksia ja teknologista osaamista tukeva viestintä ja markkinointi on jäänyt jo aikaa sitten taka-alalle. Vertasimme 3 suuren matkapuhelinvalmistajan mainontaa ja todennettavaa oli, että mainonnan linja korreloi suoraa markkinaosuuden kanssa. Olet sitä mitä sanot.

Automaatio tulee ja lujaa

Ajatus markkinointiautomaation lisääntymisestä herätti keskustelua ja pohdimme yhdessä seuraavaa yhtälöä:

Jos sinulla on 6 myyjän tiimi ja heistä jokainen käy 1 myyntikäynnin keskimäärin päivässä, paljonko rahaa säätäisit muuhun? Jos 2 myyjää kävisi 3 hyvää käyntiä päivässä?

Lopputulema oli, että myyjien määrä tulee vääjäämättömästi vähenemään, automaatio ja verkkon merkitys tiedon tuottajana sekä liidien heneroijana alkaa nousemaan. Tämä trendi oli erittäin kirkas.

Mielenkiintoisten sisältöjen tuottaminen kasvattaa merkitystä.

Tästä lisää pääsiäisenä…

20130327-191025.jpg

Normaali

Vastaa