Lead Generation, Liidien tuottaminen, Markkinointi

Pitäisi pystyä muuttamaan push pulliksi?

20130126-154741.jpg

Perjantaina kävin asiakkaan kanssa mielenkiintoisen keskustelun, jossa pohdimme ajatuksia kuinka B2B- yritys voi muuttaa perinteisen ”huutava” ja ”työntävän” myyntityylin asiakasta kiinnostavaksi ja dialoginomaiseksi toiminnaksi. Asian mielenkiintoiseksi tekee se, että B2B- maailmassa ei päätöksiä tehdä kovin spontaanisti ja asiakkailla on tietyt kumppanit, tavat ja sykli jolla he toimivat.

Perinteinen myyntityyli jossa viestiä työnnetään asiakkaile jonkun kanavan kuten suoramarkkinoinnin, telemarkkinoinnin tai sähköpostin kautta alkaa olemaan jo hieman vanhanaikaista. Vanhan aikaista siksi, koska meillä on käytössämme verkossa välineitä joilla mahdollistetaan vuorovaikutus asiakkaidemme kanssa. Mahdollista on lähestyä oikeaa kontaktia henkilökohtaisesti sähköpostilla, LinkedIn:in kautta tai tapahtumassa. Nämä kanavat eivät kuitenkaan oli kovin kovassa käytössä.

LinkenInissä on loistava ominaisuus InMail, kolla voit lähestyä asiakastasi henkilökohtaisesti ärsyttämättä ja tehokkaasti. Suosittelen kokeilemaan.

Tämä on mielenkiintoinen aihe. Palaan tähän varmasti. Nyt menen katsomaan poikani salibandypeliä. Go Oilers!

Tästä lisää LinkedIn InMail- toiminnosta.

20130126-154832.jpg

Normaali

Vastaa